dissabte, 1 d’abril del 2017

Benvingudes! Inscripcions obertes!!! 29 places




Esta web-bloc volem que siga la ferramenta que vos ajude a trobar la informació necessària sobre aquesta apassionant aventura educativa i naturalista per a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys.

           
                               (Si tu conexión es buena, mejor en HD :) )
El proper campament serà a la setmana de pasqua del 2017, del 18 al 21 d'Abril. Són eixos dies després de la setmana santa, als que les mares i pares ja treballen, però el xiquets i xiquetes al territori valencià encara no tenen clases. El campament serà a la muntanya de La Costera de Puçol, on Acció Ecologist Agró porta anys desenvolupant un valuós treball per a donar a conèixer, defensar i 'resalvatgear' la natura de la zona.
La informació orientativa sobre la inscripció, preus, què inclou i més ho trobareu en la pestanya superior Inscripció.

Vos invitem a que descobriu les aventures que vam viure a les edicions anteriors, gaudint de les fotos penjades, editades i comentades per dies als albums del nostre Facebook.

A poc a poc anirem afegint informació sobre la preparació, el programa, l'equip de educadors/es...
A més tenim preparades algunes sorpreses encara sobre el campament: col·laboracions, visites molt especials, activitats...


Per a qualsevol dubte, informació, suggeriment, el que vullgueu, serà un plaer per a nosaltres atendre-vos en:

infoaccio@accioecologista-agro.org
96 184 39 72/ 659 953 357

En els comentaris d'este mateix blog, i en les nostres xarxes socials que veureu en la columna de la dreta. A més si vols parlar de nosaltres a les xarxes socials pots fer-ho amb #CampaAgró

Moltes gràcies per visitar-nos, esperem que la vostra estada per ací siga el més plaent possible.